Cégismertető

A Firefly Outdoor Media Kft. 2008-ban fényreklámok, egyedi tervezésű kül- és beltéri reklámeszközök, nagy formátumú nyomatok gyártásával és forgalmazásával kezdte tevékenységét. A következő évtől egy beruházás révén a termékskála nagyobb részét már az íves digitális nyomatok tették ki, amelyre a nyomdapiaci igények megváltozása miatt egyre nagyobb igény mutatkozott.

nevjegy_level

A minőségi nyomtatás és a kapacitás növelése érdekében a Firefly 2011 év végén vásárolta meg a digitális nyomdai megoldásokban piacvezető HP Indigo technológiát. A 6 színes nyomtatás, digitális fehér és direkt színek nyomtatására is lehetőséget adó technológia által a Firefly kiléphetett a nemzetközi piacra, ma már Európa több országába szállítunk nyomdai termékeket. A nyomdai előkészítés és termékek szállításán kívül hangsúlyt fektetünk az úgynevezett cross media megoldások megismertetésére, amellyel lehetőség van online és print eszközök egyidejű felhasználására adott kampányokban.

festek

A Firefly házon belül képes digitális-ofszet, ofszet ( B2 és B1 méretben ) és nagyformátumú tintasugaras és UV nyomatok legyártására. Használatban lévő technológiáink, egyéb tevékenységek: HP Indigo 5000 digitális ofszet nyomdagép, Heidelberg B2, B1 ofszet nyomdagép, HP UV digitális nyomtató, irkatűző gép, automata cérnafűző gép, keménytáblás kötészet, spirálozás, stancolás, digitális fóliázógép, tasaklaminálás. Folyamatosan bővülő innovatív szolgáltatásainkkal várjuk ügyfeleinket.